Welkom bij Schoonheidssalon Martine van Asch!
Foto's

Nieuws

Aanbiedingen

Afspraak maken?


Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Definitief Ontharen: Veilig en Pijnloos

Ontharen d.m.v. lichtflitsen is veilig. De lichtflits dringt slechts beperkt door in de huid, en wordt alleen in de de donkere haren omgezet in warmte. Voor de behandeling krijgt u een bril om uw ogen tegen het flitslicht te beschermen. Tijdens een intakegesprek krijgt u een toelichting op de aspecten van lichtflits-behandelingen.

Het behandelen met flitslicht en is veel minder gevoelig dan bijvoorbeeld harsen of epileren. Er is een prikkeling voelbaar, die ongeveer hetzelfde aanvoelt alsof er een elastiekje tegen de huid wordt aangeschoten.

 Belangrijke kenmerken van de Or-Light zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (medische CE-keurmerk en ISO 9002 productie). Mede hierdoor is het apparaat zeer veilig.

Het kan voorkomen dat de huid kort  na de behandeling enigszins rood wordt. Dit effect mag echter maar zeer kort duren. Om uw huid te beschermen is het aanbevolen om de huid 2 weken voor en na de behandeling niet bloot te stellen aan zonlicht. Het aanbrengen van een voedende creme met een goede zonbeschermingsfactor (SPF) na de behandeling is ook bevordelijk voor uw huid (afhankelijk van het te behandelen gebied).

Iedere huid is uniek. Om de reactie en de gevoeligheid van uw huid te bepalen, is het mogelijk om een vrijblijvend een 'testflits' te doen voordat u een gehele behandeling ondergaat. Op die manier kunt u de lichtflits eerst rustig ervaren.

Het toepassen van lichtflitsen wordt afgeraden in geval van:

Voor altijd glad: wie wil dat nou niet?!