Welkom bij Schoonheidssalon Martine van Asch!
Foto's

Nieuws

Aanbiedingen

Afspraak maken?


Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Definitief Ontharen: Veelgestelde Vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Het is vooraf helaas niet met 100% zekerheid te bepalen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Mede omdat haren zich in verschillende groeifasen bevinden, zijn er gemiddeld zo'n 6 tot 10 herhalingen nodig voor een optimaal resultaat, waarbij er sprake is van 1 behandeling per 6 weken.

Kunnen kleurloze haren of een donkere huid ook worden behandeld?
Nee, helaas is het niet mogelijk om kleurloze haren (blonde, grijze of oranje haren) te behandelen met IPL. Aangezien de lichtflits omgezet moet worden in warmte, is het noodzakelijk dat de haar enig pigment bevat. Met een donkere huid bestaat het risico dat de warmte in de huid komt, met een risico op verbranding. Een donkere huid kan daarom ook niet met IPL worden behandeld.

Is de haargroei voor altijd definitief verwijderd?
Door de aanpak van de haarwortel kan de haar niet meer gevoed worden, en valt de haar definitief uit. Echter, bijvoorbeeld door een veranderende hormoonhuishouding kan niet volledig worden uitgesloten dat het lichaam nooit meer haren zal aanmaken.

Mag/moet ik scheren of harsen voor de behandeling?
De lichtflitsen worden gegeven op 'stoppels', dus bij voorkeur scheert u 1 dag van tevoren het te behandelen gebied. Tot 1 maand voor de behandeling mag u niet harsen of epileren en geen gebruik maken van ontharingscremes.

Zijn de IPL behandelingen ook geschikt voor mannen?
Jazeker. Mannen kunnen in de salon terecht voor het ontharen van gezicht, schouders, nek, bovenrug, onderrug, borst, buik en armen.