Welkom bij Schoonheidssalon Martine van Asch!
Foto's

Nieuws

Aanbiedingen

Afspraak maken?


Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Voorzieningen

Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, en zijn eenvoudig toegankelijk (ook voor mensen die slecht ter been zijn). Schoonheidssalon Martine van Asch beschikt over diverse middelen en apparatuur om een compleet pakket aan "skin care", "beauty" en "wellness" te bieden.

De Yperion Or-Light, voor definitief ontharen en huidverbetering d.m.v. lichtflitsen.

In de ontvangsruimte met comfortabele zithoek kunt u tot rust komen met een bakje koffie, thee of water. Uiteraard is ook het toilet op de begane grond.

De volledig electrische behandelstoel heeft een extra lage instap, waardoor het zeer comfortabel is om plaats te nemen in de stoel, zonder er in te moeten "klimmen".

Het Dermalogica Tester Unit Display bevat een zeer ruim assortiment aan producten, voor alle huidtypen en allerlei huidaandoeningen. Voordat u een product zou aanschaffen, kunt u hiermee altijd even proberen of het product u bevalt.

Het uitgebreide make-up display van John van G bevat een grote hoeveelheid kleuren, waarmee u na uw behandeling helemaal mooi de salon kan verlaten.

Aan de balie is het mogelijk om te pinnen (gratis). Ook zijn hier (gratis) diverse brochures beschikbaar, of kunt u een feestelijk verpakte cadeaubon laten maken voor elk gewenst bedrag of complete behandeling.