Welkom bij Schoonheidssalon Martine van Asch!
Foto's

Nieuws

Aanbiedingen

Afspraak maken?


Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Huidverzorging & Huidverbetering

Gezichtsbehandelingen

Dermalogica gezichtsbehandelingen zijn een ware revolutie op het gebied van huidverzorging èn huidverbetering. Met het uitgebreide assortiment aan producten en hoogwaardige technieken wordt elke stap afgestemd op uw persoonlijke situatie en huidconditie. Dit overzicht is puur een illustratie van de mogelijkheden, de exacte invulling van de behandeling gaat altijd in overleg.

Uw eerste Dermalogica behandeling begint met het invullen van de ‘Consultation Card’, een vragenlijst die voor uw schoonheidsspecialiste en voor u zelf nuttige informatie oplevert voor de verbetering van uw huidconditie. Bij elke behandeling wordt deze Consultation Card nog even geraadpleegd voor actuele ontwikkelingen. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de gereserveerde behandeltijd!

De basis voor elke behandeling is de FaceMapping Huidanalyse, een grondige analyse van de 14 huidzones. Iedere huidzone heeft te maken met verschillende factoren die impact hebben op de huidconditie. U ontvangt een nauwkeurig advies om uw huid in optimale conditie te krijgen en behouden.

 

Dermalogica Proskin gezichtbehandelingen
De tarieven van Dermalogica gezichtbehandelingen zijn afhankelijk van de tijdsduur van de behandeling.
U kiest zelf het gewenste aantal minuten, de invulling van de behandeling gaat in overleg tussen u en de schoonheidsspecialiste.

Nieuwe tarieven per 1 januari 2024 (incl. 21% BTW):

Proskin   45 minuten € 56 75 minuten € 89
30 minuten € 43   60 minuten € 73   90 minuten € 103


Dermalogica Pro Power Peel gezichtsbehandelingen
De Pro Power Peel is Dermalogica's meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acne aan.

Nieuwe tarieven per 1 januari 2024 (incl. 21% BTW):
 
Pro Power Peel   30 minuten € 65    
      60 minuten € 108      


Het aantal minuten betreft 100% zuivere behandeltijd: de ontvangst, kopje koffie/thee en het doornemen van de 'Consultation Card' gaan uiteraard niet ten koste van deze behandeltijd!